Nytt nummer av Fagbladet Industri Energi

05.11.2013 09:21:00

Fagbladet Industri Energi kommer i postkassen i disse dager.
* Tatt av stresset
* Fortsatt satsing på solindustri
* Vil påvirke regjeringen innenfra
* Krever stans i rustesting

For mer informasjon

Bilde mangler
Foto: AEH I denne utgaven av Fagbladet Industri Energi kan du lese om geolog Lisa Michelsen som holdt på å bli syk av korte tidsfrister og stadig skiftende arbeidsoppgaver. Et oppgjør med egen jobbsituasjon måtte til for å vinne kampen mot stresset. Fagbladet Industri Energi har denne gang et stort tema om stress på jobben.

I denne utgaven kan du også lese at eierne i solenergibedriften Norsun sprøyter inn 100 millioner kroner i bedriften. Det bidrar til å sikre de 180 arbeidsplassene.

Forbundsstyremedlem i Industri Energi og nestleder i klubben i Schlumberger, Aase Fintland, er med i Høyres faglige nettverk. –Det aller viktigste med dette nettverket er at vi påvirker innenfra, sier hun og forteller om hvordan hun opplever å være tillitsvalgt i LO og samtidig medlem av Høyre.

Du kan også lese om hvordan offshorearbeidere i ConocoPhillips utsettes for vilkårlig rusmiddeltesting. I løpet av høsten har to personer avlagt falske positive prøver. Den ene avla positiv prøve etter at han hadde drukket kaffe. Lederen i Ekofisk-komiteen, Rolf Bolstad, krever at testingen må stanses.

Fagbladet Industri Energi har også intervjuet lederen i Legemiddelindustrien, Karita Bekkemellem. Hun har store ambisjoner og tror det er realistisk med 5000 ansatte i den norske farmasiindustrien i løpet av de neste ti årene.

Se tidligere utgaver av Fagbladet Industri Energi her.