Nye nettsider gjør app overflødig - lag snarvei på mobilen

06.11.2013 10:03:00

HELP advokatforsikring har fått nye nettsider som fungerer like godt på mobil og nettbrett. Derfor avvikles HELP-app'en. Her forteller vi deg hvordan du lager snarvei til help.no på mobilen.

For mer informasjon

Bilde mangler
- HELP har for kort tid tilbake lansert nye, responsive hjemmesider, som fungerer utmerket både fra mobiltelefon, nettbrett og pc. Med nye, brukervennlige nettsider ser vi ikke lenger det samme behovet for å beholde HELP-app'en. Når vi i tillegg har fått flere tilbakemeldinger om at app'en ikke fungerer som den skal, gjør det valget enklere om å avvikle denne funksjonen, forklarer Dag Are Børresen, advokat og informasjonssjef i HELP Forsikring.

- Mange finner det likevel lettvint å ha en snarvei fra mobiltelefonen til help.no slik at det ikke er nødvendig å skrive adressen i nettleseren på mobilen. En slik snarvei kan enkelt opprettes slik at du like enkelt som med en app kan finne informasjonen du trenger, forsikrer han. 

Slik lager du snarvei til help.no fra startsiden på mobiltelefonen din:
Først må du opprette et bokmerke for help.no i nettleseren på telefonen. Om du ikke vet hvordan, finnes det som regel en beskrivelse under "Hjelp" i nettleser-menyen (for eksempel Chrome).

Android

1. Trykk på Chrome-menyen (eller annen nettlesermeny)>Bokmerker (eller åpne en ny fane og trykk på Bokmerker).
2. Trykk på bokmerket og hold det nede inntil en meny vises.
3. Trykk på Legg til på startsiden.

Iphone

1. Trykk på Safari-menyen (eller annen nettlesermeny) og åpne help.no fra nettleseren.
2. Klikk på dele-ikonet (rute med pil til høyre) og velg "Legg til på hjem-skjerm"