Julekortpenger til Syria

10.12.2013 11:57:05

Industri Energi dropper julekort, og bruker heller pengene på å støtte Norsk Folkehjelps arbeid i Syria.

For mer informasjon

Bilde mangler
De siste årene har forbundet valgt å støtte et formål med kr 25.000 i stedet for å sende standard julekort til alle forbindelser. Pengene går vår aksjon til støtte for Norsk Folkehjelps arbeid i Syria: http://minaksjon.folkehjelp.no/syria/start-innsamling.aspx?col=3-401. Foto: Norsk Folkehjelp
 
Dette er en aksjon som Amalie Hilde Tofte, Internasjonal sekretær i Industri Energi, har satt i gang. Målet med aksjonen er å samle inn nok penger til å sende 500 nødhjelpspakker til Syria før jul. Hver pakke koster 410 kroner, slik at innsamlingsmålet er 205.000 kroner.
 
Også i fjor gikk pengene til Syria, men situasjonen i landet har bare blitt verre og behovet for hjelp tilsvarende større.

Så langt har rett under 140.000 kroner kommet inn til aksjonen vår. Administrasjonssjef Espen Løken oppfordrer nå alle til å bidra i innspurten.

- Folk har gjort en kjempeinnsats for familiene og barna i Syria. Nå gjenstår litt over seksti tusen kroner for å nå målet om 500 nødhjelpspakker, sier Løken, og spiller ballen over til klubber, foreninger, medlemmer og kjente:

- Klarer vi det før jul?