Forum i Møre og Romsdal - meld deg på stiftelsesmøtet

24.02.2014 16:01:00

Tillitsvalgte og medlemmer i Møre og Romsdal får nå sitt sitt eget Industri Energi Forum. Stiftelsesmøtet finner sted på Grand Hotel Bellevue i Åndalsnes 20. og 21 mars. Forumet dekker opphold, samt reise og tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser.

For mer informasjon

Bilde mangler
Tanken bak Industri Energi Forum er å legge til rette for samarbeid innad i geografiske regioner, på tvers av bransjer. Nylig ble det tatt initiativ til å danne eget forum i Møre og Romsdal, og snart skal altså stiftelsesmøtet arrangeres.

- Vi anbefaler alle tillitsvalgte og medlemmer om å melde seg på. Dette blir et historisk møte for medlemmer av Industri Energi i Møre og Romsdal, lover Jarle Vines, forbundssekretær i Industri Energi.

- Torsdagens program omfatter besøk på Westnofa Industrier. Etter besøket blir det foredrag om LO og fagforeningenes plass i det norske samfunnet. På torsdag blir det også foredrag om endringer i arbeidsmiljøloven, forteller Jarle Vines.   

Deltakerne vil deretter gå i gruppearbeid for bestemme hvordan Forumet skal arbeide. Det skal også lages stiftelsesdokumentet for Industri Energi Forum i Møre og Romsdal. På fredagen blir resultatet av gruppearbeidet lagt frem. Deretter blir det stiftelse og valg.
Bindende påmelding helst innen 1. mars til Stein Remmem, hovedtillitsvalgt for Industri Energi på Westnofa, pr. e-post: