Gir studenter gratis deltagelse på Beredskapskonferansen

07.03.2014 16:54:00

 - Slik støtter Industri Energi de som skal jobbe sammen med oss om å sikre liv, helse og miljø i videreutviklingen av det norske oljeeventyret i nord, sier forbundets studentleder Jan Godfrey.

For mer informasjon

Bilde mangler
Beredskapskonferansen er en arena for nasjonal og internasjonal erfaringsutveksling og samarbeid om beredskap på land og sokkel. Årets konferanse finner sted i Tromsø og hotellet The Edge 3. – 5. juni. Arrangør er Petro Media News Konferanser. Foto: Ommund Stokka

Konferansen søker hvert år bedrifter og organisasjoner om midler for å dekke deltageravgift for studenter. I 2014 har Industri Energi og Norsk olje og gass, Wintershall og Intrapoint, har gått sammen i et spleiselag med 25.000 kroner hver slik at 20 studenter får delta gratis på konferansen.

- Det er svært positivt at studenter får muligheten til å delta i et forum med så stor relevans for utdanning og fremtidige karriere som dette. Det er viktig å gi studenter muligheten til å utvikle seg faglig og karrieremessig, slik at de står best mulig rustet når de kommer ut i arbeidslivet, sier Jan Godfrey, og utdyper:

- På konferansen får de høre flere talere som er ledende i beredskapsarbeidet i norden, og ikke minst får de treffe potensielle arbeidsgivere.

Alle som studerer miljø og beredskap på bachelor- eller masternivå kan søke om plass, og utvelgelsen foregår etter “førstemann til mølla”-prinsippet.

Send påmelding så fort som mulig og senest innen 1. april til Erling Holmefjord, daglig leder i Petro Media News: erling@petro.no


Les mer om konferansen og programmet her: http://beredskapskonferansen.no/