- Verve og serve

08.04.2014 11:18:00

Asle Reime, valgt områdeansvarlig for organisasjon, kurs og kompetanse i Industri Energi, åpnet i dag Styrke 2014 med 200 Industri Energi-tillitsvalgte fra ulike bransjer og deler av landet med mottoet: Verve og serve!

For mer informasjon

Bilde mangler

Det er fjerde året på rad at Industri Energi inviterer tillitsvalgte på tvers av bransjer og geografi til denne todagers konferansen med fokus på organisasjonsbygging og verving, som i år gjennomføres ved Rica Maritim i Haugesund tirsdag 8. april og onsdag 9. april.  

 

Foto: Alf Inge Molde- Det er utrolig kjekt at så mange har meldt seg på årets Styrke 2014. Vi skal disse to dagene ha fokus på organisasjonsbygging og verving. Hvis vi ikke rekrutterer så dør en organisasjon på rot. Vi vokser. Det er vi stolte av. Og det må vi fortsette med. Så når dere kommer hjem fra konferansen, så spør alle kollegaene deres om de er medlem av Industri Energi. Dersom ikke, så inviter dem med i fellesskapet vårt, sa Asle Reime.

 

Medbestemmelse og innflytelse

Asle Reime viste til at medlemskap i Industri Energi sikrer medbestemmelse på egen arbeidsplass, muligheten til å påvirke egne lønns- og arbeidsforhold, fri tilgang til juridisk bistand ved problemer på jobben, egen advokat i privatlivet, gratis kurs og gunstige stipender. I tillegg tilgang til dyktige og erfarne tillitsvalgte, jurister og saksbehandlere.

 

Lønnsomt å være med

- Det lønner seg å være medlem i Industri Energi. I realiteten så koster medlemskapet i Industri Energi langt under hundrelappen per måned, når vi trekker fra skattefradraget, Innboforsikringen, Grunnforsikringen, Fritidsforsikringen og Help Advokatforsikring. Dette er forsikringer vi uansett bør ha. Og vi som stort felleskap kan tilby noen av de beste og billigste forsikringene vi uansett trenger i hverdagen vår, understreker Reime.

 

Forsvar 2 – 4

Reime lanserte også kampanjen Forsvar 2 – 4 ordningen som Industri Energi i dag lanserer på Facebook.

 

- Vi har den siste tiden blitt utsatt for et omfattende press på arbeidstidsordningene våre offshore. Det er nok å nevne Reiten-utvalget, Jens Ulltveit Mo og NHO. Derfor har vi startet kampanjen: Hold fingrene av fatet, sa Reime.

 

- De som har sørget for at vi har 2 – 4 ordningen på sokkelen i dag, var i sin tid Kjemisk forbund, som i dag er med i Industri Energi. 2 – 4 ordningen tilsvarer helkontinuerlig skift på land. Det er Industri Energi som innførte 2 – 4 ordningen. Og det er vi som skal stå i spissen for å forsvare den.

 

- Ikke kødd med arbeidstidsordningene våre. Delta i kampanjen. Gi klar beskjed til arbeidsgiverne om å holde fingrene av fatet.

 

Bli med og forsvar 2 – 4 – ordningen på facebook.

 
- Rekruttering det viktigste vi driver med

Foto: Marie von KroghLeif Sande som er på tjenestereise i utlandet i regi av IndustriAll, videohilste deltakerne velkommen med følgende oppfordring.

 

- Rekruttering er det viktigste vi driver med. Den viktigste grunnen til at våre kollegaer ikke er medlemmer av Industri Energi, er at de ikke har blitt spurt om å bli med. Gå hjem og spør uorganiserte kollegaer om å bli medlem. Det er når vi vokser at vi blir en større og sterkere organisasjon for våre medlemmer, sa Sande.