Støtt ofrene i Gaza

24.07.2014 21:38:00

Industri Energi Ungdom og Student har via Norsk Folkehjelp startet en innsamlingsaksjon for å hjelpe Gazas befolkning i den desperate nødsituasjonen de nå befinner seg i.
– Industri Energi Ungdom krever at Israels terrorkrigføring på Gazastripen umiddelbart må opphøre, sier Ungdomsleder Johnny Håvik.

For mer informasjon

Bilde mangler
Leder av Industri Energi Ungdom, Johnny Håvik Foto: Privat. -Vi har startet innsamlingen for å vise vår solidaritet med Gazas befolkning og for å hjelpe dem i den desperate situasjonen de er i, sier Håvik. Samtidig krever Industri Energi Ungdom at Israels terrorkrigføring på Gazastripen umiddelbart må opphøre. Å bombe sivile, mange av dem barn, som ikke har noe sted å gjemme seg eller å rømme til, er fullstendig uakseptabelt og må få konsekvenser for Israel, sier han.

Sivile og barn rammes
Leder for Industri Energi Student, Jan Godfrey har selv sett hvordan blokaden og tidligere angrep har skadet palestinere på Vestbredden. Han syntes det er ekstra tungt å se dem bli rammet igjen.

-Etter å ha sett de dramatiske nyhetsbildene av lidelsene som befolkningen i Gaza har blitt påført av Israels hensynsløse angrep så følte vi at vi måtte gjøre noe for å hjelpe, sier Godfrey. Nok en gang er det de sivile som rammes. Barn, mødre, fedre og besteforeldre. Vi startet denne innsamlingen for å hjelpe de uskyldige i konflikten, de som dessverre har blitt de største oLeder av Industri Energi Student, Jan Godfrey Foto: Atle Espen Helgesenfrene.

Støtt ofrene
Industri Energi Ungdom og Student oppfordrer alle til å støtte ofrene i Gaza. Gjennom flere uker med omfattende bombing og bakkeinvasjon har hundrevis av sivile blitt drept og mange av dem er barn. Tusenvis er såret og den humanitære situasjonen i Gaza er nå katastrofal. Faren for matkrise er stor og det meldes om mangel på strøm, vann, mat og medisiner.
 
Innsamlingsaksjon: Støtt ofrene i Gaza