Solidaritetsblues på Notodden

01.08.2014 21:38:29

Årets bluesfestival på Notodden er godt i gang, og som vanlig deltar Industri Energi og våre fagforeninger i spleiselaget til LO-familien under festivalen.
– På søndag 3. august arrangerer vi gratis solidaritetskonsert med Anne Grete Preus og Reidar Larsen, sier administrasjonssjef Espen Løken på stand for LO.

For mer informasjon

Bilde mangler
Det er fjerde året på rad LO er hovedsamarbeidspartner for bluesfestivalen og fjerde gang det inviteres til gratiskonsert.

57 organisasjoner, fagforeninger, distrikter og forbund i LO-familien har i år bidratt økonomisk eller på andre måter til fagbevegelsens engasjement rundt Notodden Bluesfestival. LO-leder Gerd Kristiansen åpnet "Jailhouse stage" på torsdag, der band med unge innsatte i norske fengsler spilte.

-På søndag 3. august arrangerer vi gratiskonserten «Somliga går med trasiga skor», med Anne Grete Preus og Reidar Larsen. I tillegg har vi flere andre arrangement, blant annet faglig blueskro under hele festivalen som også er gratis, sier Espen Løken. Han og flere fra Industri Energi står på stand sammen med andre LO-forbund og Norsk Folkehjelp.

Aksjon for Gaza
Løken mener engasjementet er en suksess, og er glad for at så mange av forbundets fagforeninger bidrar til å gjøre arrangementet mulig.

-Vi markedsfører fagbevegelsen, prater med folk om hvor viktig det er å være fagorganisert og verver medlemmer på standen, sier han.

-Under søndagskonserten samler vi inn penger til Norsk Folkehjelps aksjon for Gaza, og alt tyder på at vi får inn masse penger, blant annet gjennom salg av egne t-trøyer på LO-familiens stand.
 
Mer om Notodden Bluesfestival.
 
I tillegg til gratis solidaritetskonsert og egen blueskro, tilbys LO-medlemmer 20 prosent rabatt på billettene på brygga. LOfavør gir LO-medlemmer like stor rabatt på billetter på hovedscenen. Det gjelder dagsbillett fredag og lørdag og Bryggapass som går til begge dager.