Hjelp ofrene i Gaza

04.08.2014 10:14:00

Befolkningen i Gaza lever i konstant frykt og de kan ikke flykte. Gaza er som et fengsel. Stengt inne, stengt ute. Hjelp de rammede og gi et bidrag via Norsk Folkehjelp.
Foto: Reuters v/Mohammed Salem.

For mer informasjon

Bilde mangler
I følge Norsk Folkehjelp stiger antall døde og sårede for hver time. Så fort Israels bombing opphører starter Folkehjelpa arbeidet med å hjelpe de rammede. Spesielt barna vil trenge hjelp til å bearbeide traumene de nå opplever. Bombede jorder må rehabiliteres og ødelagte fiskebåter må repareres. 

Hvordan kan du bidra
Industri Energi Ungdom og Student har via Norsk Folkehjelp startet en innsamlingsaksjon for å hjelpe Gazas befolkning i den desperate nødsituasjonen de nå befinner seg i. 

 Innsamlingsaksjon: Støtt ofrene i Gaza

Du kan også:

1) Starte din egen innsamlingsaksjon for å
bidra til hjelpearbeidet etter angrepene som har rammet Gaza. Du kan bidra til
en av aksjonene eller start din egen og få med deg familie og venner. Se
nettsiden http://minaksjon.folkehjelp.no/gaza

2) Ringe 820 44 750 og gi 200 kr

3) Gi et enkeltbidrag her eller sette over penger på kontonummer 5005 14 00000 merk «Gaza»

4) Spre innsamling på nettsider/intranett og sosiale medier 

Norsk Folkehjelp har drevet bistandsarbeid i Palestina siden 1987 og har kontor i Gaza by. Som en del av programmet har de allerede partnere på nødhjelpsprosjekter innen jordbruk, fiske og utdanning. Akkurat nå er det vanskelig å jobbe så lenge bombene faller tett, men de er klare til å sette i gang arbeidet igjen med en gang det er forsvarlig og praktisk mulig.