Bokpanten - vi sponser bøkene dine med 6000 kroner

11.08.2014 13:35:00

Fagforbundet Industri Energi sponser studietiden med 6 000 kroner i en helt ny bokpantordning for studenter. For en tier i måneden får studentmedlemmer også Norges beste innboforsikring og Help advokatforsikring. – Studenter er en utsatt gruppe som også har krav på trygghet, sier studentleder Jan Godfrey.

For mer informasjon

Bilde mangler

Bokpanten
Industri Energi er først ute med å sponse bøker til sine studentmedlemmer. Som studentmedlem får man 6000 kroner i en helt unik bokpantordning som forbundet lanserer i disse dager.

- Dette er en medlemsfordel vi er svært stolte over, sier Jan Godfrey. Han leder den raskt voksende studentorganisasjonen til Industri Energi med over 3 000 studentmedlemmer.

-Vi gir deg 3000 kroner når du blir yrkesaktivt medlem og 3000 kroner etter ett år som yrkesaktivt medlem, og bøkene får du selvsagt beholde, sier han.

For en tier i måneden

- Det er tøft å leve av studielån. Industri Energi ønsker å gi studentene en trygghet i hverdagen, uten at det koster skjorta, slik at de kan konsentrere seg om studiene, sier Godfrey.

For en tier i måneden får studenter:
+Bokpanten – 6.000 for utlegg til bøker
+ Norges beste innboforsikring levert av SpareBank1
+ Din egen advokat via Help Advokatforsikring
+ Jobbsøkerkurs
+ Fagforeningsmedlemskap

Inkludert i studentmedlemskapet er også gratis kurs og konferanser og tilgang til en rekke fordeler som f.eks. billigere reise, reiseforsikring, strøm og internett gjennom LOfavør.

Et sterkt felleskap
- Som studentmedlem får du også tilgang til et sterk felleskap med 60.000 medlemmer i industriell virksomhet til havs og på land.

-Vi jobber for bedre vilkår og lønn for alle, sier Godfrey. Når studietiden er over og arbeidslivet starter er Industri Energi en god partner å ha med seg.


For mer informasjon, kontakt:
Jan Godfrey, leder for Industri Energi Student Mobil +4797546644

Bestill bokpant på min side


Med 60 000 medlemmer fordelt over de største bedriftene, slik som Statoil, Hydro, Elkem, Yara, Ekornes, med flere, i næringer som er særs viktige for nasjonen Norge, som petroleum, metall, kjemi, tre og farmasøytisk industri, har Industri Energi makt og innflytelse.

Industri Energi organiserer bl.a. ingeniører, geologer, økonomer, regnskapsførere, personalledere, mekaniker, lab-assistenter, boredekksarbeidere og plattformsjefer. Alt fra bud til direktør.