20 nye lærlinger innmeldt i Industri Energi

04.09.2014 15:52:00

 -Vi er utrolig glad for responsen vi fikk fra lærlingene. Oppmøtet var over all forventning, og det var ikke en ledig sitteplass igjen hos Peppes pizza i Bergen, sier ungdomstillitsvalgt i Industri Energi sokkel, Lone Stormoen.

I underkant av 20 lærlinger fra Mongstad og Statoil meldte seg inn i Industri Energi umiddelbart etter en lærlingesamling i Bergen.

For mer informasjon

Bilde mangler
 -Det var 60 lærlinger til stede, og vi håper at flere av dem vil bli medlem etter hvert som de studerer innholdet i brosjyremateriellet de mottok. Blant annet fikk alle som var til stede utdelt folderen «Ung i Statoil Industri Energi» , sier klubbleder på Mongstad, Trine Holsen.

På samlingen la man frem medlemsfordeler Industri Energi gir til ungdom.

Gratis medlemskap 
-Vi presenterte hva ungdomsutvalget arbeider med, og den årlige ungdomskonferansen som er svært populær. Vi informerte også om at man har gratis medlemskap og innboforsikring så lenge man er lærling. Det ble godt mottatt, sier hun.

Lone Stormoen sier at de sendte informasjon til alle lærlinger i Statoil i forkant av møtet.

-Etter at vi hadde presentert ungdomsarbeidet, gikk vi rundt og snakket med lærlingene, og tilbakemeldingene var utelukkende positive. Mange fikk forståelse av hvor viktig det er å organisere seg, og at Industri Energi er et spenstig forbund for ungdom, sier hun.

Flittig brukt
Lotte forteller at de vil følge opp lærlingene i etterkant.

-Vi deler ut allværsjakker til alle med Industri Energi-logo på 1.oktober. En fin måte å markedsføre oss på, og vi håper jakkene blir flittig brukt, Det er viktig at vi sees i landskapet, sier hun.