Medlem nr 60.000

25.09.2014 12:38:55

Nongyao Chaiyaphin som jobber ved Nortekstil i Stavanger fikk torsdag blomster og diplom som Industri Energis medlem nummer 60.000. – Dette er en stor overraskelse, sier hun.

For mer informasjon

Bilde mangler
Nongyao Chaiyaphin er medlem nummer 60.000. Foto: Atle Espen HelgesenLeder for organisasjonsavdelingen, Asle Reime, overrakte blomster og diplom til jubilanten, mens Industri Energi-medlemmene hos Nortekstil på Forus utenfor Stavanger ble servert bløtkake.

-Dette er en stor overraskelse for meg, sier en strålende glad Nongyao Chaiyaphin.
 
Hun forteller at hun nylig begynte å jobbe i bedriften og at hun straks meldte seg inn i forbundet.

-Jeg mener det er riktig for meg å bli medlem fordi jeg er enig i det forbundet står for og på grunn av samholdet, sier hun.

Kjekt for klubben
Stort oppmøte på klubbmøtet ved Nortekstil i Stavanger. Foto: Atle Espen HelgesenKlubbleder Tone Johansen synes det var kjekt at en av hennes medlemmer ble jubilant.

-Det betyr mye for oss at det var en av våre som ble nummer 60.000. Vi har hatt mye fokus den siste tiden, med streik og tvungen lønnsnemnd. Samtidig har vi hatt en voldsom medlemsvekst, faktisk en dobling fra 20 til 40 medlemmer, sier Johansen.
 
Satser på bransjen
Områdeleder Asle Reime i organisasjonsavdelingen sier at forbundet vil satse sterkt på vask og rens-bransjen framover.

Forbundet spanderte bløtkake. Foto: Atle Espen Helgesen-Vi vil ansette en person i forbundet som skal jobbe med vask og rens på fulltid, vi skal ha en egen konferanse for bransjen i Haugesund og vi skal markere oss foran Stortinget 14. november når lønnsnemda trer i kraft, sier Reime.

Han viser til streiken nylig som endte med tvungen lønnsnemd.

-Vi skal ha fokus på denne bransjen og skal kjempe for dem på lang sikt. De som jobber innen vask og rens skal opp på minimum 90 prosent av industriarbeiderlønn. Og de skal bli værende på et høyere lønnsnivå.

-Men skal forbundet kunne ha fokus på bransjen må de ansatte være med. Vi trenger så mange medlemmer som mulig i denne bransjen for virkelig å vise styrke, sier han.