Nytt lag på plass i Industri Energi SKALA

26.09.2014 23:03:00

Torsdag og fredag holdt Industri Energi SKALA høstkonferanse for tillitsvalgte innen administrative, ledende og tekniske stillinger på Clarion Hotel Royal Christiania.  – Vi har hatt høyere utdanning, studentrekruttering og valg av nytt utvalg på agendaen, sier områdeleder Hilde Hermansen.

For mer informasjon

Bilde mangler

Industri Energi SKALA er en møtearena for tillitsvalgte i forbundet som representerer studenter og ansatte i administrative, ledende og tekniske stillinger på tvers av hele forbundet.

Områdeleder Hilde Hermansen og Svein Harald Riise er begge representert i SKALAs utvalg. Foto: CMC-Vi skal være et attraktivt alternativ for de med høyere utdanning og en pådriver i arbeidet for å få til en vertikal organisering, sier Hilde Hermansen, områdeleder i Industri Energi. Denne satsningen gjenspeiler seg også i forhold til forbundets offensive studentrekruttering ved universiteter og høyskoler.

Større bredde
Under høstkonferansens to dager, 25. og 26. september, har deltakerne valgt et nytt utvalg for Industri Energi SKALA.

-Vi hadde behov for en ny organisasjonsmodell og et nytt utvalg som gir oss forankring i hele forbundet. Industri Energi SKALA skal yte service på tvers av hele forbundet. Vi har derfor utarbeidet en ny modell for valg av representanter som ivaretar bredden i vårt arbeid. Syv representanter er valgt fra forbundets samarbeidskomiteer. For å ivareta kontinuitet og erfaring er ytterligere fem representanter valgt på vår høstkonferanse. I tillegg vil områdeleder, studenttillitsvalgt og FS- representanter som representerer SKALA og de med høyere utdanning naturlig høre hjemme i Industri Energi SKALAs utvalg. Totalt vil 16 representanter møtes for å diskutere saker av felles interesse og bestemme aktivitet i SKALA-regi, sier Hermansen.

Laget består av 16 representanter:
Hilde Hermansen, Svein Harald Riise, Jan Godfrey, Gina Haugland Nordin, Per Øistein Kivijarvi, Trygve Eriksen, Veronica Nistad Stormark, Anne Kristi S. Horneland, Per Inge Hustdanes, Ingar Haugeberg, Inger Pernille Høen, Oddvar Karlsen, Morten Ødegård og Cathrine Jørgensen.

-To representanter er ennå ikke på plass, så fullt lag vil vi først kunne presentere etter forbundets Landsmøte nå i oktober, sier Hermansen.

Make me feel important
Egil Søby holdt motivasjonsforedrag for deltakerne på konferansens dag 2. Foto: CMCEgil Søby avsluttet høstkonferansen med et forrykende motivasjonsforedrag for de tillitsvalgte. Søby er Olympisk mester i kajakk, har VM og EM gull, 15 nordiske mesterskap, 55 norske mesterskap og 8 kongepokaler, og har holdt en rekke foredrag og motivasjonsforedrag for idrettsutøvere og bedrifter.

-Den aller viktigste suksessfaktoren i hverdagen, både på jobb og privat er noe jeg kaller MMFI. Make me feel important, eller på norsk, la meg føle meg viktig. Det er det viktigste dere kan gjøre for deres medlemmer, å la dem bli sett. Ofte er et smil nok, sa Søby til konferansens deltakere.

- En tillitsvalgt må være tilgjengelig. Din væremåte og ditt humør påvirker de rundt deg. Det er viktig å tenke på når man møter medlemmer i ulike situasjoner. Mennesker glemmer gjerne hva du sa, men de vil alltid huske hvordan de følte seg med deg. Godt humør og god innstilling gjør deg til et godt forbilde for forbundet, og smitter over på andre, sa han.